Uncategorized

Een opgeruimd huis

Je kunt je spullen in jouw huis niet meer vinden. Het overzicht ben je kwijt. Dan wordt het tijd om te zorgen voor een opgeruimd huis. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Je kunt immers een beroep doen op de Opruimcoach. Hij helpt je om te bepalen welke spullen voor jou belangrijk zijn. Door spullen weg te doen krijg je een opgeruimd huis. Een ruimte waar jij je prettig voelt onstaat overigens niet alleen door samen te besluiten om bepaalde spullen weg te doen. Jullie kunnen ook samen besluiten om bepaalde elementen toe te voegen. Natuurlijk kan de opruimcoach jou ook helpen bij het aanpakken van bepaalde gedeeltes van jouw woning. Heb je bijvoorbeeld een kleerkast die uitpuilt? Dan kun je geholpen worden bij het organiseren van de kleerkast. Kleren die je niet meer draagt wordt dan weggegooid. Je vindt in de kleerkast alleen nog kleding die je graag draagt.

Verhuizen met meer vrijheid en structuur

Bij een verhuizing kom er heel wat op je af. Hulp bij verhuizen is daarom geen overbodige luxe. je wordt dan geholpen bij het maken van keuzes voor jouw spullen. Je neemt dan alleen de spullen mee die je echt gebruik. Er worden geen spullen meegenomen naar de nieuwe woning die vooral in de weg liggen. Zo wordt er gezorgd voor meer vrijheid en structuur tijdens de verhuizing. Bovendien wordt ervoor gezorgd dat je met een opgeruimd gevoel kunt genieten van jouw nieuwe woning. Hoe? Door je te helpen bij het creëren van rust en ruimte in je nieuwe woning.

Orde scheppen in de chaos

Je mist rust en orde in jouw huis. Er moet dus orde worden geschept in de chaos. Daarom besluit je om de hulp in te roepen van een professional organizer. Welke spullen moeten worden weggedaan en welke spullen wil je behouden? De professional organizer helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Ook helpt hij jouw om nieuwe elementen toe te voegen. Er kan ook een specifieke woonruimte, zoals bijvoorbeeld jouw slaapkamer of woonkamer, worden aangepakt. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.