Uncategorized

(her)ontdek de kunstenaar in jezelf

Weet je nog, hoe je als kind uren kon tekenen? Het resultaat maakte niet eens zo veel uit, het was je focus niet. Je kon helemaal opgaan in de kleuren van de krijtjes, de bewegende potloodpunt. Misschien herinner je je ook nog wel een leraar die je tekening minachtend bekeek of een ouder die hem achteloos bij het oud papier gooide. Ergens ben je opgehouden en ben je een baan gaan zoeken, een grotemensenbaan. Maar die tekenende kleuter trekt je nu aan je mouw. Want hij zit er nog, en het is de hoogste tijd om vriendjes te worden. Bezoek eens de kunstgalerie in Den Haag.

Kunstenaar in Den Haag bezoeken

Als je inspiratie wil opdoen, een kunstverzamelaar bent, een kunstfanaat of een stiekeme minnaar, kijk dan eens wat deze kunstenaar in Den Haag voor je kan betekenen. Denk aan schilderijen, naar wens of autonoom. Want kunst is niet alleen om naar te kijken in een museum, je kunt het verzamelen, er in investeren, er elke dag naar kijken als je wakker wordt. Aan jou de keuze.

Schilderles in Den Haag

Ben je bang dat je geen schildertalent bent, of neem je simpelweg niet de tijd dit te ontwikkelen? In elk mens schuilt een kunstenaar, de vraag is alleen wat je er mee doet. Daarom is schilderles in Den Haag nemen een goed idee. Zo herontdek je je creatieve talenten. Beginner, gevorderd, jarenlange beeldende kunstenaar die ook eens wat met verf wil doen? Iedereen is welkom, individueel of in een groep. Uiterst geconcentreerd of uit de losse pols, spelen en jezelf verbazen. Want wat is nou heerlijker dan die kinderconcentratie herontdekken? Laat de leraar of ouder in je hoofd je niet van de wijs brengen. Wat je ook maakt, je mag zo blij zijn als een kind. Gewoon, door het te doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *