Uncategorized

Kom van je fysieke pijn af door NEI therapie

Veel mensen hebben fysiek pijn, maar kennen de reden hiervoor niet. Voor deze mensen is er nu een innovatieve methode waar sommigen niet meer zonder kunnen. NEI therapie (Neuro Emotionele Integratie) wordt gezien als de therapie van de toekomst. Bij deze therapie gaat het niet alleen om de pijn zelf, maar ook om de omgevingsfactoren die van invloed zijn op de bron van de pijn. Een arts onderzoekt je en bepaalt de triggers van je pijn. Hij laat je vervolgens een andere zachte en objectieve manier zien om naar de pijn en de oorsprong ervan te kijken. Dankzij het healy apparaat, een gespecialiseerd apparaat om pijn te lokaliseren en te vernietigen, krijg je weer een ongelooflijk gevoel van welzijn zonder inspanning. De neuro emotionele integratie stelt je in staat trauma's die in je geest vast zitten te overwinnen zonder ze opnieuw te moeten beleven, dankzij ademhalings- en massagetechnieken.

Overwin klachten met ontspanningstechnieken

NEI therapie blijkt zeer effectief te werken. Duizenden mensen zijn al zeer tevreden over de verbazingwekkende vooruitgang die zij in zeer korte tijd hebben gemaakt. De behandeling vindt plaats tijdens een sessie die soms wel uren kan duren. Dit is namelijk afhankelijk van de klacht van de patiënt. Hoe groter de klacht, hoe langer de sessie zal duren. Het is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en doeltreffende behandeling die tegelijkertijd helpt psychische en lichamelijke wonden te dichten.

Werkmethode van NEI-therapeuten

Emotionele pijn en terugkerende trauma's zijn de belangrijkste kwesties die door NEI-therapeuten aan de orde worden gesteld. Je hoeft geen gewelddadig trauma in het verleden te hebben gehad om behandeld te worden. De behandeling is gebaseerd op het wegnemen van de oorzaak van de pijn met massage, aanraking, communicatie en vooral veel luisteren. Een NEI-therapeut zal vragen stellen die niet direct te maken hebben met je trauma. Hierbij wordt geprobeerd je onderbewuste geheugen te ondervragen om zo blokkades weg te nemen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *