Uncategorized

Lekker niet politiek correct: het spel Cards Against Humanity

Ze zijn je vast niet ontgaan: de populaire kaarten Cards Against Humanity. Populair als drankspelletjes, op introductieavonden of met je allerbeste vrienden, dat zijn de kaarten van Cards Against Humanity. De kaarten met vraag en antwoord, waar wonderlijke combinaties uitkomen en dingen die je nooit in de mond zou durven nemen. 

Hoe werkt dit kaartspel?

Hoe werkt het spel Cards against Humanity? Het concept is simpel. Per ronde krijgt iedere speler witte en zwarte kaarten: op de zwarte kaart staat een vraag, op de witte een antwoord. Per ronde gooit een speler een vraag op en de andere spelers reageren op de vraag met het leukste antwoord. Hoe beter, harder of creatiever het antwoord, hoe groter je kans om te winnen. Vaak zitten de antwoorden net op of over het randje. Niet voor tere zieltjes, wel voor groot vermaak. Cards Against Humanity laat je lachen, gieren en brullen.

Altijd een uniek spel: veelzijdige kaarten

Doordat de combinatie van vraag en antwoord in elke ronde en in elk potje anders is, zal elk potje uniek zijn. Een spel wat je nooit gaat vervelen dus. Samen met de groep bepaal je telkens wat de beste combinatie van vraag en antwoord is en kies je een winnaar. Altijd vermakelijk, altijd uniek. Benieuwd geworden? Ga er dan voor en ga deze kaarten kopen.

Cards Against Humanity versies

Er zijn verschillende uitgaven van Cards Against Humanity. Je hebt de originele variant, het internationale spel, maar ook verschillende uitbreidingen of bijvoorbeeld Cards Against Humanity in de Nederlandse variant. Je kunt alle spellen ook met elkaar combineren. Hoe groter je set, hoe meer variatie en meer keuze om het perfecte antwoord op de gestelde vraag te zoeken. Als je van galgenhumor houdt, een beetje creatief bent en graag tegen de maatschappij schopt, dan is dit kaartspel absoluut voor jou. Juist nu in tijden van politieke correctheid, onmisbaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.